Razpis za oddajo stanovanj v najem

Pozdravljamo vas na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate celotno razpisno dokumentacijo javnega razpisa za oddajo stanovanj v najem na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Čistopis javnega razpisa, celotno ponudbo stanovanj, vse pogoje najema in prijave, kot tudi termine oddaje prijav in izborov si lahko ogledate s klikom na zavihek razpisna dokumentacija.


Prednost pri izboru najemnikov imajo mlade družine, družine z osnovnošolskim otrokom, družine, mlade osebe in ostali. Sklad stanovanja sproti oddaja prosilcem do oddaje vseh stanovanj po pogojih iz razpisa, posebnem protokolu izbora najemnikov s pomočjo posebnega računalniškega programa in so predstavljeni na spletni strani Sklada.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate celotno razpisno dokumentacijo na http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, v primeru dodatnih informacij pa nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete vprašanje na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si. Veseli bomo vseh vaših morebitnih konstruktivnih pripomb, ki jih bomo z veseljem proučili in poizkušali čim bolj upoštevati pri nadaljnjih usmeritvah.